Afbeelding

‘Gewoon Esther’

Column

Als zelfstandig adviseur van RegioBank sta ik elke dag klaar om mensen te helpen met hun financiën. Maar voor mij gaat mijn werk verder dan alleen maar betalingen verwerken of advies geven over spaarrekeningen. Ik bouw een band op met onze klanten en ben er écht voor ze. 

Heb je onlangs de radio- of tv-commercial van RegioBank gezien? In de spot wordt gezegd: “Hier ben ik geen rekeningnummer, maar gewoon Esther.” Die zin zegt alles over waar wij bij RegioBank voor staan. De menselijke kant van ons werk is waar wij het voor doen. Als je ons kantoor bezoekt, dan word je niet alleen begroet als klant. Voor mij ben je geen rekeningnummer, maar gewoon Grietje, Jan-Douwe of meneer of mevrouw Dijkstra. Of je nu een spaarrekening opent, een hypotheek afsluit of gewoon even binnenloopt voor een praatje: je bent meer dan alleen een klant. Je bent een deel van onze gemeenschap. 

En wij dragen andersom ook graag een steentje bij aan deze leefbare buurt: een buurt waar je fijn woont, werkt en leeft en waar mensen naar elkaar omkijken en voor elkaar klaarstaan. Daarom steunen we ook lokale projecten die dat buurtgevoel vergroten. Zoals op dit moment de crowdfundingsactie voor Boarterstún De Griene Long in Gorredijk. Kijk op samenvoordebuurt.nl/degrienelong. Zoals je van een bank mag verwachten, kan je bij RegioBank je bankzaken digitaal doen. Maar je kan ook gewoon even bij mij binnenlopen aan de Brouwerswal. Zit je nu nog bij een andere bank, maar wil je overstappen naar RegioBank? Dan kan dat heel eenvoudig met de Overstapservice. En momenteel hebben wij Overstapweken! Stap je nu over, dan ontvang je een leuk lokaal welkomstcadeau!

Dorothé Visbeek-Bonthuis
Adviseur Bankzaken

Regiobank Gorredijk 

Meer SA!

Afbeelding
Wispolia in nacompetitie; Bakkeveen veilig Sport 2 uur geleden
Doelpuntenmaker Jesmer de Vries en trainer Johannes Veenema (midden) in een innige omhelzing na het behalen van de titel.
Gorredijk kampioen na zege op De Blesse Algemeen 2 uur geleden
Afbeelding
Turfroute vijftig jaar geleden gered Nieuws 18 mei, 07:41
Trainer Guido Pen: “Hoe het seizoen ook eindigt, het is een leerzaam jaar geweest voor de spelers.”
'We kunnen niet op een gelijkspel gokken' Sport 17 mei, 16:00
Afbeelding
Zaterdag: activiteiten rond opening Turfroute Nieuws 17 mei, 13:46
Afbeelding
Pinkstertip: Pinksterfeest316 in Wijnjewoude Cultuur 17 mei, 12:30
Afbeelding
In het zonnetje! Column 17 mei, 12:23
Afbeelding
Five Pack strijdend ten onder in kampioenswedstrijd Sport 17 mei, 11:37