19 sep

Klaver4tocht (5e struuntocht) gaat niet door

dorpshuis De Kiekenhof, Nieuwehorne van 09:00 uur tot 16:00 uur
Omschrijving

De eerste editie van de Klaver4tocht op zaterdag 19 september gaat in verband met de coronamaatregelen niet door. De tocht was de afsluiting van de vijf Struuntochten, georganiseerd door Doelgericht Wandelen.

 

Wandel 19 september mee met de eerste editie Klaver4tocht in Oude- en Nieuwehorne. Je wandelt 1 lus van 10 kilometer of 2 lussen van 10 kilometer. Vanuit uit het dorpshuis De Kiekenhof zijn er 2 routes uitgezet. Alle twee routes gaan door prachtige natuurgebieden; De Grote en Kleine Kiekenberg en de Katlijkerheide. Je wandelt door bos, over weilandpaden langs houtwallen en over liefelijke heideveldjes. Alle twee natuurgebieden worden omschreven “Een oase van rust.

Inschrijven: Online Inschrijven is verplicht Om het aantal wandelaars per tijdstip goed te kunnen reguleren, is vooraf inschrijven en betalen verplicht. Daarnaast werken we met tijdslots ter voorkoming van drukte op het inschrijfbureau en bij de rustpost. Op deze manier proberen wij coronaproof te werken. Je kunt bij de voorinschrijving kiezen uit een van de tijdslots. Is een tijdslot volgeboekt dan moet je uitwijken naar een andere tijdslot. Wil je samen met anderen wandelen, zorg dan dat je allen voor hetzelfde tijdslot boekt. Inschrijven via www.doelgerichtwandelen.nl/klaver4tocht. Klik op de link Inschrijven.nl. en je komt meteen op het inschrijfformulier

Terug naar agenda overzicht