19 mei

Lente- en zomerwijnen proeverij inclusief hapjes

Attent Supermarkt Faber, Lippenhuizen van 16:00 uur tot 20:00 uur
Omschrijving

Lente & Zomerwijnen proeverij

Onze succesvolle winter wijnproeverij krijgt een vervolg met de Lente & Zomerwijnen proeverij. Deze happening vindt plaats op zondag 19 mei 2019. Vanaf 16.00 gaan van de deuren van Attent supermarkt Faber te Lippenhuizen wederom voor u open.

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe en bijzondere wijnen voor ons assortiment, wijnen die authentiek hun herkomst eer aan doen. In het kader van duurzaamheid hoeft goede wijn niet perse van de andere kant van de wereld te komen. Integendeel, in de afgelopen weken hebben wij een reis gemaakt langs enkele Duitse wijngebieden. Op de proeftafel presenteren wij dan ook een aantal verrassende Duitse kwaliteitswijnen. Uiteraard komen ook de wijnen uit andere landen goed aan bod. Voor u als wijnliefhebber de ideale mogelijkheid om een breed scala aan wijnstijlen eens te proeven alvorens tot koop over te gaan.

Wij bieden u zondag 19 mei een wijnarrangement aan waarbij u naast het proeven van de wijnen ook kunt genieten van smakelijke bijpassende hapjes. De entree bedraagt € 10,00 per persoon. U ontvangt een proefformulier waarop u proefnotities kunt maken.

Het aantal plekken voor de wijnproeverij is gelimiteerd, bevestig uw deelname tijdig!

U kunt dit doen door een e-mail te sturen met het aantal personen naar: info@faberwineworld.nl of te bellen naar 0513 461533. Na ontvangst van uw betaling is uw deelname definitief.

Terug naar agenda overzicht