19 aug

Zomerspelweek Jubbega/Hoornsterzwaag/Hemrik

Speelbos Sparjebird, Hemrik van 09:30 uur tot 15:00 uur
Omschrijving

50 jaar Zomerspelweek Jubbega/Hoornsterzwaag!
Ook in 2019 organiseert een groep vrijwilligers, onder begeleiding van Caleidoscoop, de Zomerspelweek voor de kinderen van Jubbega/Hoornsterzwaag/Hemrik in de bossen van Sparjebird. Zoals ieder jaar is de Zomerspelweek in de laatste week van de zomervakantie, namelijk: van maandag 19 t/m donderdag 22 augustus. Alle kinderen tussen 6 en 12 jaar zijn van harte welkom! Ben je 13 jaar? Maar zat je afgelopen schooljaar wel in groep 8 dan mag je ook nog komen.

Thema
Het thema dit jaar is: Zomerspelweek viert feest!
Omdat de Zomerspelweek dit jaar 50 jaar bestaat, gaan we feestvieren. Jullie gaan deze week hutten bouwen, spelletjes spelen, knutselen en nog veel meer leuke dingen doen rondom dit thema. Iedere dag is er een leuk programma.

Opgave
De opgave vindt plaats door middel van een inschrijfformulier die met de folder is uitgedeeld op de scholen of op te vragen is via servicezsw@outlook.com
Binnenin de folder vind je het inschrijfformulier. Dit formulier doe je samen met het deelnamegeld in een envelop. Deze envelop lever je in op de eerste dag die je aanwezig bent bij de Zomerspelweek bij de inschrijftafels bij Sparjebird.

 

Kosten: € 2,50 per dag of € 10,- voor de hele week.

Terug naar agenda overzicht