Ondernemen

Award voor Van Campen & Dijkstra

Potlood Renske Woudstra

Van Campen & Dijkstra uit Gorredijk is door een vakjury uitgeroepen tot provinciewinnaar van de Advies Award 2020. Dit is een verkiezing van excellente advieskantoren die het adviesvak een positieve boost geven en een inspirerend voorbeeld zijn voor vakgenoten.

“In de advieswereld is dit een belangrijke prijs voor kantoren”, vertelt directeur Job Steenland. “We zijn supertrots op het winnen van deze prijs. Goeie, echte dienstverlening, dat is waar we iedere dag zo hard aan werken. En nu is dat ook nog erkend door een professionele jury. Ik ben ontzettend blij met mijn collega’s die zich iedere dag inzetten voor onze klant.”

Van Campen & Dijkstra heeft kantoren in Gorredijk, Grou, Steenwijk, Marum, Burgum en Bolsward. Ze richten zich op zowel de zakelijke als particuliere markt in verzekeringen en hypotheken. Dit jaar openden ze ook hun derde RegioBank-kantoor. De jury omschreef het werk van het kantoor als ‘traditioneel in de klantbenadering aan de keukentafel, maar modern en innovatief in de manier waarop het advies tot stand komt.’