Column

Column: Even voorstellen 

Potlood Redactie

Als erkend financieel adviseur ben ik sinds juni 2016 met Hypotheek House Gorredijk gevestigd in Gorredijk. In hetzelfde pand als Makelaardij Gorredijk van Annelies Atsma, mijn vrouw. We werken nauw samen en dat is prettig voor alle partijen. 

Korte lijnenwe weten wat we aan elkaar hebben en de integriteit is vanzelfsprekend gewaarborgd. Mijn belangrijkste taak is het in kaart brengen van uw financiële mogelijkheden en onmogelijkhedenzodat u beter uw eigen keuzes kunt maken. Een klant vatte het laatst mooi samen: woongenot tegen acceptabele kosten. Maar wat acceptabel is, is voor iedereen weer anders.  

In mijn nieuwe maandelijkse column wil ik u inhoudelijk informeren over hypotheken en andere financiële onderwerpen. Er is genoeg te vertellen. Over starters, over mogelijkheden voor (bijna) gepensioneerden, over leningen voor verduurzamen van woningen, over renteontwikkelingen. Inspiratie genoeg. Over alle onderwerpen kan ik onafhankelijk schrijven. Het maakt mij niet uit bij welke aanbieder mijn klanten een product aanvragen. Ik vergelijk bijna alle banken en verzekeraars en ontvang geen provisie van de bedrijven waarbij mijn klanten een hypotheek of verzekering afsluiten. De klant betaalt mij voor de dienstverlening en daardoor is de wens van de klant altijd leidend in het advies en de product- en merkkeuze. In alle situaties bepalen we eerst samen of en zo ja, welk soort financieel  product u nodig heeft om het probleem te tackelen of om uw wens te vervullen. Daarna volgt pas een merkkeuze. 

Ik wil u de komende maanden graag wat meer inzicht geven en/of u aan het denken zetten. Kunt u zolang niet wachten en heeft u nu al vragen? Bel mij of loop eens binnen voor het maken van een afspraak. De eerste afspraak is altijd vrijblijvend en kosteloos. U bent van harte welkom! 

Christiaan Schipper 
Financieel adviseur

Delen