Nieuws

Deze week geen papieren Sa!

Camera Sietse de Boer Potlood Arend Waninge Map Actueel: dossier Corona

Sa! verschijnt deze week niet als krant. En dat heeft vanzelfsprekend alles te maken met de commotie rond het Corona-virus.

De extra maatregelen die de overheid vorige week donderdag afkondigde in verband met de verspreiding van het Corona-virus hebben ook grote gevolgen voor Sa! Media.

Met het niet doorgaan van veel evenementen verviel binnen een dag het grootste deel van het geplande aantal redactionele pagina’s van de krant. Bijeenkomsten en evenementen in wat voor vorm dan ook, vormen een groot deel van de onderwerpen waar Sa! aandacht aan besteedt. Met ons relatief kleine team kunnen we de opengevallen ruimte niet in een paar dagen helemaal opnieuw invullen.

Daar komt bij dat vanaf het moment dat de overheid de extra maatregelen afkondigde, ook adverteerders zich direct terugtrokken. Veel bedrijven moeten nu ook even schakelen in wat de gevolgen voor hun bedrijf zijn. Ook dat gat vullen we niet op in de paar dagen die resten tot de krant van deze week.

Met andere woorden: er blijft van de krant van deze week amper iets over. Daarom hebben we besloten deze week geen krant uit te brengen.

Dat betekent niet dat we nu achterover gaan leunen. Zeker niet. Via www.sa24.nl geven we een zo goed mogelijk beeld van de gevolgen van de Corona-maatregelen in ons gebied. Bovendien stellen we alles in het werk om volgende week een Sa! uit te brengen.

Wij hopen op uw begrip voor de situatie.

Namens het Sa!-team
Arend Waninge
Siebe Kuipers