Ondernemen

Nieuwe start voor Gewoon Jouk

Potlood Redactie

Joukje Sieben was tot half 2018 werkzaam als schoonheidsspecialiste binnen De Kameleon Salons in Gorredijk. Ze verhuisde naar Oudeschoot en besloot opnieuw een eigen salon te openen.

Na de verbouwing aan de Marktweg 22 kon Joukje in februari 2020 beginnen. “Het betekende weer een start vanaf nul. Mijn ‘oude’ klantenbestand had ik niet meer, maar wel zestien mooie ervaringsjaren.” De nieuwe salon kreeg de naam ‘Gewoon Jouk’. Nog maar net open, was er ineens corona. Alle salons moesten dicht. “De moed zakte mij wel in de schoenen. Ik vroeg me regelmatig af of ik wel door moest gaan. Maar de salon, waarin ik werk op natuurlijke basis, is mijn grootste passie. En al is een salon openen in coronatijd een uitdaging, ik ga die uitdaging aan. De corona ontneemt mij niet mijn passie.”

Gewoon Jouk is een salon waar vanuit liefde en passie wordt gewerkt, met als uitgangspunt dat de huid meer is dan een biologisch orgaan. “Door mijn achtergrond op orthomoleculair gebied kijk ik anders naar de huid, het lichaam en de geest. Huidproblemen zijn vaak oppervlakkige manifestaties van een dieper gelegen disbalans.” Door te behandelen met 100 procent natuurzuivere producten met een hoog biologisch percentage, brengt Joukje de natuurlijke balans van huid en lichaam weer terug. Joukje is bereikbaar op 06-1550 9820. gewoonjouk.nl