Nieuws

Pinksterfeest 316

Potlood Renske Woudstra

Van vrijdag 7 tot en met maandag 10 juni wordt het derde Pinksterfeest 316 gehouden op Ald Duerswald in Wijnjewoude. Thema dit jaar: ‘Zie, Ik ben met je!’. Pinksterfeest 316 staat bol van inspirerende samenkomsten en workshops voor jong en oud. Elke leeftijd heeft een eigen programma in een eigen tent.

Het programma start vrijdag met de slotavond van Noordermannen en een vrouwenavond, Hadassa Praise verzorgt een gezamenlijke start en het einde van de avond. Voor kinderen is er film, tieners en jongeren hebben een meet & greet. Zaterdagochtend is er samenkomst met  en Gerbram Heek en Laud. ’s Middags organiseert Outdoor Bakkeveen een survival. ’s Avonds is er muziek in twee tenten: Joke Buis met traditionele samenzang van kerkliederen en de Firenight met Soul Survivor.

Zondag is er Heilig Avondmaal met Hans Maat en muziek van Laud. Geert Mollema spreekt bij de tieners en Boaz Kerkmeester bij de jongeren. ’s Middags is er kindertheater, clinics voor jongeren, een darttoernoo en tafeltenniswedstrijd. Zondagavond is een  samenkomst met Karim Landoulsi en One Choice. Pinksterfeest 316 wordt op maandagochtend afgesloten met een evangelisatiedienst met Steve van Deventer en Laud. De toegang is gratis, bij elke samenkomst voor volwassenen wordt gecollecteerd. pinksterfeest316.nl