Nieuws

Rabobank Coöperatiefonds draagt bij aan 18 projecten

Potlood Renske Woudstra

Het eerste kwartaal van 2020 ontvangen 18 verenigingen en stichtingen een financiële bijdrage uit het Coöperatiefonds van Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland. In de eerste ronde van dit jaar werd ruim 76.000 euro uitgekeerd aan diverse mooie projecten in de regio.

Door de maatregelen in verband met het coronavirus konden de cheques niet persoonlijk worden overhandigd. Ook zullen de meeste activiteiten moeten worden uitgesteld.

In de regio Gorredijk ontvangen de volgend organisaties een bijdrage uit het Coöperatiefonds. Jeugdsoos Upstairs in Tijnje krijgt 1.000 euro voor aanschaf van nieuwe (spel) materialen. Voor het project Bloeiende bermen krijgt Plaatselijk Belang Tijnje 1.000 euro. In Lippenhuizen krijgt het Plaatselijk Belang 3.000 euro voor de aanschaf van een zwaluwtil en de bouw van nestkastjes.

Aanvraag indienen

De commissie – bestaande uit leden van de bank – komt in juni, september en november bijeen om nieuwe aanvragen te behandelen. Ga voor meer informatie en het aanvraagformulier naar de website www.rabobank.nl/heerenveen en kijk onder ‘Sponsoring en donaties’.