Ondernemen

RegioBank wil buurtzame bank zijn

Potlood Arend Waninge

Goed contact met de buren, een bakker om de hoek, de sportvereniging op fietsafstand. Het zijn zaken die bijdragen aan prettig wonen, werken en leven. De Regiobank vindt dit rijtje nog niet compleet, ook een bank in de buurt hoort daarbij.

Bij de RegioBank in Gorredijk hebben de vaste aanspreekpunten Dorothé, Adisa en Jop versterking gekregen van Monique, Annemieke en Annette, collega’s van Van Campen & Dijkstra. “Zo kunnen we alle klanten de tijd en persoonlijke aandacht geven die zij verdienen. Een team vol met adviseurs in bankzaken, verzekeringen en hypotheken. Alles onder één dak bij deze buurtzame bank.”

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn een vertrouwd gezicht in de buurt. Zij weten hoe belangrijk een fijne buurt is. Dat is een buurt waar mensen elkaar tegenkomen, naar elkaar omkijken en samen dingen ondernemen. En waar je met plezier kunt wonen, werken en leven. Kortom, een buurt waar mensen buurtzaam bezig zijn.

Voor mensen die het prettig vinden om een bank in de buurt te hebben, organiseert de RegioBank Gorredijk nu de Overstapweken. “Overstappen is eenvoudiger dan veel mensen denken. RegioBank heeft een gratis overstapservice, die ervoor zorgt dat de betalingen gewoon doorlopen naar de nieuwe rekening. Klanten hoeven instanties niet zelf te informeren, alle bedrijven die automatisch afschrijven, krijgen een melding dat de klant een nieuw rekeningnummer heeft.” De RegioBank in Gorredijk is te vinden in de Korenbeurs aan de Brouwerswal 1.

Delen