Nieuws

Sa24Shop: Lokaal online shoppen

Potlood Renske Woudstra

Sa! Media introduceert deze week de Sa24Shop, een online shop speciaal bestemd voor lokale ondernemers die geen webshop hebben maar van tijd tot tijd wel online producten willen aanbieden en verkopen. De Sa24Shop is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend voor het online winkelend publiek.

Sa! Media is met dit initiatief gestart vanuit de visie dat veel lokale (of kleinere) ondernemers geen tijd hebben om ook nog een online winkel te onderhouden. En dat terwijl online shopping nog steeds terrein wint. De Sa24Shop biedt online de mogelijkheid om een of meerdere producten in de webshop aan te bieden en te verkopen. Productpromotie in de Sa!, op de website sa24.nl en op de socialmediakanalen van Sa! zorgt voor een groot bereik in de regio.

Daans Drogisterij

Daans Drogisterij is de eerste ondernemer die zes producten in de Sa24Shop aanbiedt. Daniëlle: “Ik had altijd al de wens voor een online winkel. Maar het ontbreekt me aan kennis en tijd om het erbij te doen. Dit is voor mij een geweldige mogelijkheid om eenvoudig in de regio mijn producten online aan te bieden. Ik breid zo mijn service en dienstverlening nog verder uit. Mensen kunnen aangeven of ze het product thuisbezorgd willen krijgen of dat ze het reserveren en in de winkel komen halen. Sa! Media regelt verder alles. Het enige wat ik moet doen is inpakken en opsturen. Makkelijker kan het niet. Ideaal!” sa24shop.nl