Ondernemen

Sportschool maakt doorstart

Potlood Renske Woudstra

Onder de naam Sportschool Jubbega maken Thijs Clous (22) en Leon van Engelenburg (19) een doorstart van de voormalige sportschool Due Amici. De ruimte in De Kompenije staat inmiddels weer helemaal vol met apparatuur.

“Op 1 juli hebben we de sleutel gekregen”, vertelt Leon. “Na lange dagen hebben we begin van deze week de deuren kunnen openen.” Voor beide jonge ambitieuze mannen is de locatie niet nieuw. Ze hebben beiden bij Due Amici gewerkt. “Wij proberen met een frisse aanpak zoveel mogelijk van de vroegere abonnementhouders terug te krijgen. Nieuwe leden zijn natuurlijk ook van harte welkom.”

Sportschool Jubbega heeft een kleinschalige opzet. Volgens Leon is het daardoor mogelijk om de leden optimaal te kunnen begeleiden. “Met dat persoonlijke contact willen we ons ook onderscheiden. De persoonlijke begeleiding is ook mogelijk in de vorm van personal training, een een-op-eentraining waar we bijvoorbeeld ook voedingsadviezen bij geven.” Sportschool Jubbega is geopend op maandag tot en met vrijdag (9.00-21.00 uur) en op zaterdag (10.00-12.30 uur).

Delen