Nieuws

Tweede editie Pinksterfeest 316

Camera Sietse de Boer Potlood Renske Woudstra

In het pinksterweekend beleeft Pinksterfeest 316 haar tweede editie in Wijnjewoude. Een weekend lang workshops, sprekers en muziek in verschillende samenkomsten voor jong en oud. Een plek voor het hele gezin, dit jaar is het ook mogelijk te kamperen.

Het thema dit jaar: IK BEN! Jezus zegt dat Hij het brood is dat Leven geeft. Hij zegt: ‘Wie bij Mij komt zal geen honger meer hebben en wie in Mij gelooft zal nooit meer dorst hebben.’ Het programma begint op vrijdag (20.00 uur) met een samenkomst met Jelle de Kok en Hadassa Praise Ureterp. Voor tieners is er de film ‘Miracles From Heaven’, voor de jongeren ‘Where Hope Grows’. De gezamenlijke afsluiting is bij het kampvuur. De zaterdag begint met een gebedskring (8.00 uur) voor de vroege vogels.

Vanaf 10.00 uur is het kinderfeest in vier tenten. Tegelijkertijd begint in de grote tent een samenkomst met David de Vos. De struggle-run voor tieners, jongeren en mannen start om 14.00 uur. Voor de vrouwen begint dan de workshop ‘Wie ben ik?’.  De grote bijeenkomst in de grote tent (19.30 uur) is met Agnes Huizenga en One Choice. Om 22.00 uur gaat One Choice door met een worshipnight voor jongeren en tieners. Op Pinksterzondag starten de tieners met Margreet Feitsma en de jongeren met Joop Gottmers. In de grote tent is er gelegenheid om gezamenlijk het avondmaal te vieren om de eenheid in Jezus Christus tastbaar en zichtbaar te maken. Jezus zei: ‘Ik ben het brood dat leven geeft’. ’s Middags is er kindertheater met Matthijs Vlaardingerbroek, terwijl er voor de tieners, jongeren en volwassenen in twee rondes workshops zijn. Op Pinkstermaandag sluit het festival af met een traditionele evangelisatiedienst en de liefdesmaaltijd. De tieners kunnen naar het programma van Coen Nuijten en de jongeren naar Fedor Christiaanse. pinksterfeest316.nl