Cultuur

Weekendtip: Sinterklaasvoorstelling Buren

Potlood Arend Waninge

Er gaan hele sterke geruchten, eigenlijk is het wel zeker, dat Sinterklaas op zondagmiddag 22 november naar De Skâns komt. Voorafgaand aan zijn bezoek is er de leuke kindervoorstelling Buren.

Twee buren wonen al jaren naast elkaar. Een vrolijke dame en een creatieve heer. Maar ze praten nooit. Ze kletsen wel over elkaar, maar elkaar recht in de ogen kijken, dat is er niet bij. Hij houdt niet van Sint. Maar zij is gek op het Sinterklaasfeest en versiert zelfs het huis. Tot grote irritatie van de buurman. De sfeer tussen de twee wordt er niet beter op. Maar in gesprek gaan, dat is er niet bij.

Als ze beide hun hond tegelijkertijd uitlaten, komen ze plots oog in oog met elkaar te staan. De situatie is ongemakkelijk en onhandig. Terwijl de honden elkaar leuk vinden! Al snel blijken ze meerdere overeenkomsten hebben en dan wordt het plots een feestje.

‘Buren’ is een vrolijk en interactief theaterprogramma, met muziek, spel en verrassingen. En vanzelfsprekend coronaproof. Geschikt voor alle kinderen in het basisonderwijs.

In verband met de coronamaatregelen is deze voorstelling alleen toegankelijk voor de jeugd t/m 17 jaar. De ouders kunnen helaas niet mee de zaal in.

Zondag 22 november 2020

1e voorstelling:
Aanvang: 13.30 uur

Entree: 5 euro

2e voorstelling
Aanvang: 15.00 uur
Entree: 5 euro

Kaarten reserveren kan via 0513 – 468600 of info@skans.nl

De voorstelling is een initiatief van De Skâns, winkeliersvereniging Whi en Sa! Media.