Afbeelding

Open dag Golfclub Lauswolt

Sport

Er wordt gestart in het gezellige clubhuis. Vrijwilligers nemen de bezoekers vervolgens mee naar de pro’s waar de basisbeginselen van golf worden geleerd. Daarna kan het geleerde op de baan uitgeprobeerd worden. De vrijwilligers lopen mee en beantwoorden graag alle golfvragen.

In alle jaargetijden is het mogelijk om te golfen, net als voetballen en hardlopen. Dus of het op zaterdag 10 maart te koud is om te golfen? Dan is het antwoord van Golfclub Lauswolt heel duidelijk: nee.
Zaterdag houdt de golfclub van 11.00 tot 16.00 uur open dag aan de Van Harinxmaweg 8-A in Beetsterzwaag. Wie nog nooit gegolft heeft maar het wel eens wil proberen, kan dan gratis kennismaken met de sport voor jong en oud.

Golf wordt meestal geassocieerd met ouderen, maar golfen is voor iedereen een uitdagende en afwisselende sport. Golf is de sport waarbij iedereen met elkaar kan spelen: heel goede met minder goede spelers, kinderen met ouders of grootouders. Er kan individueel gespeeld worden of juist met  anderen, in wedstrijdverband of alleen recreatief.

Golfclub Lauswolt biedt een starterstraject van zes maanden. Er is dan alle vrijheid om te oefenen op de Driving Range, deelnemers krijgen tien lessen, een theorie-examen en op twee vaste momenten per week mogen ze onder begeleiding de baan op.
www.golfclublauswolt.nl

Meer SA!

Afbeelding
RWF wint, maar spanning onderin 3B blijft Sport 14 uur geleden
Dochter Hilda en mem Lutske de Jong.
'Mem Lutske is fan kop derfoar' Nieuws 20 uur geleden
Dochter Rianne en mem Sienie Jeensma.
Bij mem Sienie ga je nooit met lege handen naar huis Nieuws 23 uur geleden
Langezwaag vecht zondag in het thuisduel tegen THOR tegen degradatie.
Louter nog 'finales' voor Langezwaag Sport 10 mei, 17:01
Afbeelding
55ste Lintjoserie in Oldeberkoop Sport 10 mei, 14:39
Afbeelding
Webinar: waarom nu een woning kopen? Nieuws 10 mei, 13:40
Afbeelding
'Gewoon Esther' Column 10 mei, 12:46
Redmar de Jager en  de 666 eieren voor Pene Corrida
Geen wens is te gek voor Redmar en zijn collega's Nieuws 10 mei, 10:21